Algemeen

De Make-up Award is een wedstijd voor iedereen die het vak visagie verstaat.

Thema

Het thema van de Make-up Award 2019 is Feestelijke parade op de evenaar

De zonkracht is op de evenaar gemiddeld het grootst, het pigment beschermd je tegen het zonlicht. De ondertoon als basis speelt hierbij een belangrijke rol in de foundation. Op de evenaar zijn de feesten kleurrijk, swingend op de lekkerste muziek. Creëer voor jouw model de juiste make-up en styling.

Voorwaarden

Hoe kan je mee doen?
Maak een eigen creatie aan de hand van het thema. 

Maak van je creatie een foto, schijf je in op de inschrijfpagina op deze website en stuur je foto op naar het wedstijdsecretariaat. De foto moet zowel digitaal worden ge-upload (via WeTransfer), en als foto-afdruk per post naar het secretariaat worden gestuurd. 

De kosten zijn € 60,- per ingezonden creatie en elke extra inzending kost € 30,- Deze kosten kan je voldoen via het inschrijfformulier (via iDeal). Als je je hebt ingeschreven krijg je hiervan automatisch een bevestiging per e-mail.

Je mag meerdere creaties insturen. Als je wordt genomineerd kan je uiteindelijk maar met 1 creatie het podium op, maar door er meerdere in te zenden, kan je je uitleven in verschillende creaties en bovendien maak je meer kans!

 Klik hier voor het wedstijdregelement

Inschrijven

Je kan je inschrijven tot uiterlijk 24 augustus 2019. Jouw inschrijving is pas definitief als jouw foto(‘s) bij ons binnen is/zijn en de kosten voor deelname zijn voldaan. 

Belangrijk! Lees het wedstijdreglement goed door voor nadere specificaties.

Klik hier om het inschrijfformulier te openen.

0